Haftalık E-Ticaret Haberleri (02 Ekim 2021)

  • Ticari Reklam ve Haksız Ticari Uygulamalar Yönetmeliğinde yapılacak değişiklikle satıcıların reklamlarındaki indirim oranlarında düzenlemeye gidilecek. Bu düzenleme  ile indirim oranları hesaplanırken son 30 gün içindeki en düşük fiyat esas alınacak.
  • Rekabet Kurulu, Trendyol’un pazaryerinde satış yapan satıcılar arasında ayrımcılık yaptığı gerekçesi ile 4054 sayılı Kanun’un 9. maddesi çerçevesinde geçici tedbir alınmasına karar verdi.
  • Amazon Alexa akıllı ev teknolojisi ile uyumlu, ev işlerine yardımcı olacak, uzaktan kumanda ile hareket ettirilebilen robotu Astro’yu tanıttı.
  • Felece, B2B ve B2C işletmelerin hızlı bir şekilde pazaryerlerini kurmaları için altyapı sağlayan Mirakl’ın iş ortağı oldu.
  • Güvenlik yazılımları şirketi Bitdefender ile Uyumsoft güçlerini birleştirdi. Yapılan iş birliği ile Uyumsoft’un e-Belge e-Uyum (e-Fatura, e-Arşiv Fatura, e-SMM, e-Defter, e-İrsaliye vb.) uygulamaları ve ekoCari, Crm, Tam Teşvik gibi yazılım ürünleri, Bitdefender’in müşterine özel fiyatlarla sunulacak.

Facebook Grubumuza Katılın : https://www.facebook.com/groups/ETicaret.ve.Pazaryeri.Saticilari

Youtube Kanalımıza Abone Olun : https://www.youtube.com/TamEntegre

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.