Haftalık E-Ticaret Haberleri (13 Kasım 2021)

  • Yemeksepeti, restoranların dijital gelişimine katkıda bulunmak ve e-ticaret dönüşümlerine destek olmak amacıyla eğitim platformu Yemeksepeti Vitamin’i hizmete sunuyor.
  • Hepsiburada, Facebook iş birliği ile yaklaşık 10 bin KOBİ’ye 5 milyon TL reklam desteği sağlayacak.
  • Ticimax E-ticaret Sistemleri Kurucusu, TOBB E-ticaret Meclisi Üyesi Cenk Çiğdemli, yılın son 2 ayında Türkiye genelinde e-ticaret sektörü ciro beklentisinin 120 milyar TL olduğunu belirtti.
  • Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Trendyol, iş birliğinde “Yöresinden Ürünler Programı” başlatıldı. Program kapsamında, Türkiye genelindeki Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescil edilmiş coğrafi işaretli ürünler Trendyol müşterileri ile buluşacak.
  • Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) Başkanı Zeki Sarıbekir, salgın sonrası ambalajlı ürünlere daha fazla talep olduğunu, dijital baskı ve akıllı etiketlerin yer aldığı ambalajların öne çıkacağını ve bunlara yönelik yatırımlara hız verileceğini söyledi.
  • Trendyol, Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) ile perakende sektörünü desteklemek amacıyla iş birliği yaptı. İşbirliği ile birlikte Trendyol, tüm satıcılara kasım ayı boyunca ödemelerini 14 gün içinde yapacak.

Facebook Grubumuza Katılın : https://www.facebook.com/groups/ETicaret.ve.Pazaryeri.Saticilari

Youtube Kanalımıza Abone Olun : https://www.youtube.com/TamEntegre

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.