Haftalık E-Ticaret Haberleri (26 Şubat 2022)

  • GittiGidiyor, bu yıl 5’incisi düzenlenen ve 5 ana kategori altında 60 alt kategoriden oluşan MarTech Awards’ta ‘Akıllı Pazarlama Otomasyon Projesi’ ile ‘En İyi Pazarlama Otomasyonu Teknolojisi’ ödülünü kazandı.
  • Türkiye’nin en teknolojik markalarının belirlendiği Tech Brands Turkey’de 2019 ve 2020’den sonra 2021 yılında da kargo sektörünün en teknolojik markası Yurtiçi Kargo oldu.
  • GittiGidiyor’un hızlı teslimat uygulaması “GittiGidiyor Express” hayata geçirildi. İlk etapta İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli olmak üzere 5 şehirde hızlı teslimat hizmeti sunulmaya başlanıldı.
  • Amazon, sahte incelemeler yaydığını iddia ettiği iki şirkete dava açtı. Amazon’un Müşteri Güveninden Sorumlu Başkan Yardımcısı Dharmesh Mehta, “Sahte incelemeler yayan bu şirketler, bilgisiz tüketicileri aldatarak satış ortaklarımıza zarar vererek haksız rekabet avantajı sağlayıp kâr etmeye çalışıyor” dedi.
  • Alibaba, Hong Kong’da protestocular ve polis arasındaki gerilim nedeniyle 15 milyar dolarlık halka arzını erteledi.
  • Alibaba’nın sahibi Çinli iş insanı Jack Ma’ya ilişkin olarak Çinli otoriteler çember daraltma yöntemini kullanmaya başladı. Bankalar ve şirketlerden Jack Ma’nın Ant Group’taki risklerinin raporlaması istenildi.

Facebook Grubumuza Katılın : https://www.facebook.com/groups/ETicaret.ve.Pazaryeri.Saticilari

Youtube Kanalımıza Abone Olun : https://www.youtube.com/TamEntegre

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.