Haftalık E-Ticaret Haberleri (03 Ocak 2022)

  • GittiGidiyor, 20. yılına özel olarak TEMA Vakfı aracılığıyla Sivas’ın Divriği ilçesinde 10 bin fidanlık bir hatıra ormanı oluşturacak.
  • Hepsiburada platformu üzerinden bu yıl en çok satılan kozmetik ürünü ‘ayak maskeleri’ oldu.
  • STK’ların mağazalardaki ürünlerinin daha fazla insana ulaşmasını sağlayarak kuruluşlara destek olmayı amaçlayan GittiGidiyor, yılbaşı döneminde ‘Bir İyilik Olsun’ sayfasındaki STK mağazalarından yapılacak alışverişlerde 80 TL ve üzerine 20 TL indirim sağlıyor.
  • Alternatif Bank, Hepsiburada Girişimci Kadınlara Özel Paket’i ile girişimci kadınlara özel avantajlı kredi fiyatları sunarken, dış ticaret, EFT, havale, çek karnesi gibi bankacılık ürünlerinden alınan ücret ve komisyonlarda da istisnalar sağlıyor.
  • Türk Ekonomi Bankası (TEB), Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü programı kapsamında, Hepsiburada platformu üzerinden satış yapan kadın girişimcilere sözleşme süresi boyunca ilk çek karnesi ücretsiz olarak verilecek. Aylık 20 adet havale 10 adet de EFT işleminden ücret alınmayacak. Kredi kullanımlarında ise indirimli faiz oranları uygulanacak.
  • Rekabet Kurulu, Getir Perakende Lojistik AŞ’nin, Doğuş Planet Elektronik Ticaret ve Bilişim Hizmetleri AŞ (n11.com) hisselerinin belirli bir kısmını sermaye artırımı yoluyla Doğuş Holding AŞ ve SK Planet Co., Ltd.’den devralması işlemine izin verdi.
  • Amazon’un sesli asistanı Alexa, 10 yaşındaki bir kız çocuğundan yarı takılı bir fişin uçlarına bozuk para ile dokunmasını istedi. Gelişme üzerine Amazon, sesli asistanını güncelleyerek hatayı giderdi.

Facebook Grubumuza Katılın : https://www.facebook.com/groups/ETicaret.ve.Pazaryeri.Saticilari

Youtube Kanalımıza Abone Olun : https://www.youtube.com/TamEntegre

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.