Yılbaşı İçin Satılabilir Ürün Fikirleri

E-ticaret sektöründe başarılı karlı bir büyüme hedefliyor iseniz ürünlerinizin zamanlama ve satış aralığını iyi bilmelisiniz. Hangi dönemlerde nasıl ürünlerin satılabileceğini analiz edip, mağazanıza bolca ekleyerek satışlarınızı doğrudan arttırabilmeniz mümkün. Mağazanıza seçeceğiniz doğru ürün ve ürünler satışlarınızın ve karınızın artmasına çok büyük katkı sağlayacaktır. İyi bir online satış stratejisi ve doğru ürünler ile büyümeniz kaçınılmaz olacaktır.

Yılbaşı günleri e-ticaret firmaları ve genel tüm satış yapan firmalar için en çok ciro yaptıkları zaman dilimidir. Bu günlere çok sıkı ve sağlam hazırlanmaları sonucunda yıllık hedeflerini rahatlıkla aşmaları ile karşılık veriyor. Her kesimden insanda her yılın farklı özel gün ve dönemlerinde olduğu gibi internetten alışverişe yönelirler. Bu dönemde çok ciddi bir alışveriz söz konusudur.

  • İç Giyim – Tekstil

Yılbaşında fiziksel mağaza olsun, sanal mağaza olsun yılbaşında en çok satılan ürünler listesinin en başında yer alıyor, iç giyim. Özellikle yılbaşı gününe gelmeden son bir kaç haftada satışların en çok arttığı dönem. Yılbaşı çorapları, kırmızı iç çamaşırları ve bunlar gibi tekstil ürünleri yılbaşında en çokm satılan ürünler arasındır.

  • Teknolojik Ürünler

Yılbaşının gelmesi ile birlikte çoğu kişi elektronik ürünlere de ayrı bir ilgi gösteriyor. Araştırmaların sonucunda yılbaşı dönemlerinde elektronik ürünlerin satışlarında ciddi bir artış görülmektedir. Cep Telefonu, Tablet, Laptop gibi ürünler yılbaşında en çok tercih edilen ürünler arasındadır.

  • Toplu Hediye Sepetleri

Yılbaşı günlerinin en çok uygulanan ve bilinen eylemlerinden birisi ise insanların birbirlerine hediye almalarıdır. Bu hediyeleri toplu bir şekilde satılması onlar için bulunmaz bir fırsattır.

  • Hediye Kutuları

Elbette en çok satılan ürünlerin en başında hediye kutuları gelmektedir. Yılbaşlarında boy boy, renk renk hediye kutuları insanlar için oldukça cezbedici ve çekicidir. Boş hediye kutuları yılbaşı günlerinde doldurularak hediye olarak sunulur.


Facebook Grubumuza Katılın : https://www.facebook.com/groups/ETicaret.ve.Pazaryeri.Saticilari

Youtube Kanalımıza Abone Olun : https://www.youtube.com/TamEntegre

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.