Gittigidiyor Ups Kargo Taşıma Ücretleri

Gittigidiyor gönderilerini Ups Kargo ile yapan satıcılar, aşağıda belirtilen tutarlarda kargo ücretleri ödemektedirler,

Kargo seçiminizi Ups Kargo’dan yana kullanın size özel avantajlı fiyatlardan yararlanın. Üstelik kargo gönderilerinizde fiyatlara dahil size özel ek hizmetlerdan de faydalanabilirsiniz.

Desi Miktarlarına Göre Ücret Tablosu

KG/DS AralığıTüm Türkiye Fiyatlar
Dosya8,56 TL
1 – 3 kg / ds8,60 TL
4 – 6 kg / ds10,34 TL
7 – 10 kg / ds10,45 TL
11 – 15 kg / ds12,25 TL
16 – 20 kg / ds14,20 TL
21 – 25 kg / ds16,40 TL
26 – 30 kg / ds18,80 TL
+ + + kg / ds0,50 TL

* Yukarıda belirtilen fiyatlara %10 Yurtiçi Yakıt Ek Ücreti ve KDV Eklenecektir.

* Gerekli bilgileri ve akaryakıt fiyatına bağlı olarak her ay yayınlanacak Yurt İçi Yakıt Ek Ücreti oranını www.ups.com.tr/yurticiyakitekucreti web sitesinde bulabilirsiniz.

* 6475 sayılı Posta Hizmetleri Kanunu ve ilgili kanunu uyarınca 0-30 kg aralığındaki veya 0-300 dm3 aralığındaki gönderilere navlun ücretine ek olarak %2.35 oranında “Posta Hizmet Kanunu” ek bedeli alınmaktadır.

UPS’in Size Sağlayacağı Avantajlar Nelerdir?

1- Online barkod hazırlama
Online barkod hazırlama özelliği sadece UPS ile sözleşmesi olan GittiGidiyor satıcılarına özeldir.Hesabım/Sattıklarım sayfanızda, sattığınız ürünün bulunduğu satırda yer alan “Kargo Bilgisi Gir” butonuna tıklayın.Karşınıza çıkan sayfada “Kargo Bilgileri Girişi” alanında UPS’i seçerek “UPS ile sözleşmem var, GittiGidiyor anlaşması ile barkod oluşturmak istiyorum” seçeneğini işaretleyin.Müşteri numarası, kullanıcı adı ve şifre bilgilerinizi girerek barkod oluşturma sayfasına ulaşabilirsiniz.Barkodunuz oluştuğunda, takip numarasını anında elde edebilir, otomatik yazdırabilir, çıktısını aldığınız barkodunuzu paketinizin üzerine yapıştırarak kurye çağrısı yapabilir ve paketinizi kuryeye teslim edebilirsiniz.Gün içinde sattığınız tüm ürünler için tek seferde oluşturabilir ve ürünlerinizi UPS görevlisine teslim edebilirsiniz.Online barkod örneğini görüntülemek için hemen tıklayın.UPS’in size sağlayacağı avantajlardan yararlanmak için UPS ile sözleşme yapmalısınız.
2- Kapıdan kapıya ve 2 defa ücretsiz uğrama
UPS, siz müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için paketlerinizi gelip adresinizden alıyor ve alıcı adresinde kapıya kadar teslimatını gerçekleştiriyoruz. Ayrıca ilk teslimat girişiminde teslim edemediğimiz paketinizi ertesi gün yeniden alıcı adresinde kapıya kadar getiriyoruz. Gönderici onayı doğrultusunda 2 uğrama sonrasında teslim edilemeyen paketler ise şubeden teslim alınabilir veya ek uğrama hizmeti kullanılarak alıcı ile irtibata geçilip teslimatı gerçekleştirilir.
Teslimat Sürecini Nasıl Takip Edebilirim?
Tüm teslimat sürecini UPS ile rahatlıkla takip edebilirsiniz. Paketiniz sizden teslim alındığında, alıcınıza paketin takip numarasını ve teslim edilmesi öngörülen tarihi de belirtilen bir ön bilgilendirme e-mail’i gönderilir. Ayrıca teslim edilen paketler veya teslim edilemeyen paketlere dair de otomatik e-mail bildirimleri gönderilir. Böylelikle paketinizin teslim süreci hakkında detaylı bilgiye ulaşmış olursunuz.
3- Şikayetimvar.com ödülüne sahibiz
Müşteri şikayetlerini çözüm odaklı bir şekilde en iyi ve en kısa sürede cevaplayan kargo firması ödülü olan sikayetimvar.com ödülüne sahibiz.
4- Yüksek teslimat performansı
Doğru zamanda doğru yerde olarak teslimat konusunda en yüksek ve en güvenilir performansa sahibiz.
5- Proaktif bilgilendirme
UPS ile yapacağınız gönderilerde hem gönderici, hem alıcıya teslimat bilgilendirme e-mail’i gönderilir. Dilerseniz SMS seçeneğini de kullanabilirsiniz.

Ups İle Nasıl Çalışacaksınız?

– UPS ile çalışmak istiyorum butonuna tıklayıp, ilgili formu eksiksiz doldurduktan sonra 24 saat içerisinde UPS Müşteri Temsilcisi sizinle iletişime geçecektir.

– UPS ile sözleşme yaptıktan 1 iş günü sonra hesabınız aktif olacak ve gönderi hazırlayabilmek için kullanıcı adı/şifre tarafınıza iletilecektir.

– Sözleşme olmadan paket alımı maalesef yapılamamaktadır.

– Hesabınız aktif olduktan sonra, sattığınız ürünün kargo aşamasında artık UPS?i seçebilir ve gönderi barkodunuzu online olarak hazırlayıp paketinize yapıştırabilirsiniz.

– http://www.ups.com.tr/KuryeIsteyin.aspx linkine girerek online kurye çağrısı verebilir ya da her gün gönderi yapıyorsanız UPS Müşteri Temsilcinizden bu konuda destek alabilirsiniz.

– Eğer UPS ile daha önceden sözleşmeniz var ise yeniden bir sözleşme yapmanıza gerek kalmadan sadece özel fiyatlarımıza yazılı onay verebilir, UPS Müşteri Temsilcinizden alacağınız kullanıcı adı ve şifreyle online barkod hazırlamaya başlayabilirsiniz


Facebook Grubumuza Katılın : https://www.facebook.com/groups/ETicaret.ve.Pazaryeri.Saticilari

Youtube Kanalımıza Abone Olun : https://www.youtube.com/TamEntegre

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.