Gittigidiyor Satış Sonrası Ödeme Nasıl Alınır?

Gittigidiyor’da satış ödemelerinin yapılması için öncelikle satış yapmış olunmalıdır. Satış yapabilmek için de sisteme girip üyelik oluşturmak gerekir. Üyelik oluştururken temel bazı bilgiler istenir. İstenilen bilgilerin eksiksiz girilmesinin ardından üyelik hesabı açılmış olur. Üyelik işlemi sonrası, istenilen zamanda satış işlemi yapılabilir. Satış sonrası ödeme de kolay ve güvenli şekilde satıcının hesabına aktarılır.

Gittigidiyor’a nasıl üye olunur?

Gittigidiyor satış sonrası ödeme nasıl yapılır? Satış sonrası ödeme işlemi için yapılan satışın tamamlanmış olması gerekir. Satış yapabilmek için de sisteme üye olunmalıdır. Gittigidiyor sayfasına, kısa sürede üye olunabilmektedir. Üyelik ücreti yok ve işlem kolayca tamamlanabilmektedir. Web sitesine giriş yaptıktan sonra sağ üstte yer alan giriş yap ve kayıt ol butonları arasından, “kayıt ol” butonuna tıklanır ve hemen kayıt işlemleri başlatılır.

Gittigidiyor’a üye olurken istenen bilgiler:

  • Ad
  • Soyad
  • E-posta
  • Kullanıcı adı
  • Şifre
  • Cep telefonu

Tüm bilgiler eksiksiz girildikten sonra kullanıcı sözleşmesi onay kutucuğu tıklanır ve kayıt ol butonu ile kayıt işlemi yapılır.

Gittigidiyor satış sonrası ödeme nasıl yapılır?

Gittigidiyor satış sonrası ödeme nasıl yapılır? Gittigidiyor’da ürün satış işlemi başladı, alıcı ödemeyi yaptı, satış gerçekleşti. Peki,  satış gerçekleştikten sonra sırada hangi süreçler var? Alıcının yapmış olduğu ödeme, satıcının hesabına ne zaman geçer? Satıcı ödemeyi nasıl alır, hangi aşamalarda satış tamamlanmış olur?

Gittigidiyor satış sonrası işlemler sırasıyla:

  • Alıcı ödeme yapar

Ürünü satın alan alıcı, ödemeyi yaptığında işlem tutarı gittigidiyor’un hesabına geçer. Bu işlem hem alıcı hem de satıcı güvenliğini sağlar. Yatırılan ücret havuz hesabında toplanır ve işlem tamamen bittikten sonra satıcının hesabına aktarımı yapılır.

  • Satıcı ürünü kargolar

Alıcının ödemeyi yapmasının ardından gittigidiyor sisteminden satıcıya bir e-posta gönderilir. E-postada satış olduğuna dair bilgilendirme yapılır. Bu bilgilendirmenin ardından, satıcı “Bana Özel/Bilgiler” sayfasına giriş yapar. Bu sayfada alıcının adres ve iletişim bilgileri mevcuttur. Buradaki bilgiler kullanılarak satıcı kargolama işlemini gerçekleştirir.

  • Ürün bedeli satıcının hesabına aktarılır

Kargolanan ürün, alıcıya ulaşır. Ürünün ulaşmasının ardından alıcı, ürünü aldığını onaylar. Onay işlemi sonrası ilk iş gününde sipariş tutarı gittigidiyor havuz hesabından satıcının hesabına aktarılır. Burada satıcının dikkat etmesi gereken, hesap numarası kontrolüdür. Sistemde hesap numarasının doğru olarak yazılmış olmasına dikkat etmesi gerekir. Aksi durumda ödenecek tutar ile ilgili sorun yaşanabilmektedir.

  • Puanlama ve yorum yapılır

Satış işlemi sonrası isteğe bağlı olarak, diğer kullanıcılara fikir vermek amacı ile puanlama ve yorum yapılabilir.

Gittigidiyor satış sonrası ödeme nasıl yapılır ile ilgili bilinmesi gerekenler

  • Gittigidiyor ödemeleri hafta içi her gün mesai saatleri içerisinde yapar
  • Hafta sonu ve resmi tatillerde ödeme yapılmaz. İlk iş günü hesaba aktarılır.
  • Ödemeler satıcının üyelikte belirttiği hesap numarasına yapılır
  • Para transfer işlemleri onaydan sonraki ilk iş gününde yapılır. (Cuma onaylanan bir ürünün ödemesi pazartesi hesaba aktarılır)
  • Gittigidiyor,%10 ürün komisyonu alındıktan sonra satıcının hesabına aktarım yapılır.
  • Taksitli işlemlerde, ürün tutarından %10 hizmet bedelinin alınmasının ardından satıcıya peşin olarak aktarılır.

Gittigidiyor satış sonrası ödeme nasıl yapılır ve para transferleri ile ilgili tüm detaylı bilgiye gittigidiyor kullanıcı panelinden ulaşılmaktadır. Panelde, “satış hesabım” bölümünde tüm işlemler görüntülenmektedir.

Entegrasyon talepleriniz için TamEntegre.com a üye olabilir ve Başlangıç Paketini ücretsiz olarak kullanmaya başlayabilirsiniz,

Başarılı satışlar dileriz.


Facebook Grubumuza Katılın : https://www.facebook.com/groups/ETicaret.ve.Pazaryeri.Saticilari

Youtube Kanalımıza Abone Olun : https://www.youtube.com/TamEntegre

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.