Gittigidiyor Mağaza Üyelik Ücretleri Ne Kadar?

Gittigidiyor’da mağaza açarak yaptığınız işi büyütebilir, alıcılara daha kolay erişim sağlanabilir. Bunu yaparken mağazalar ve ürünler belli kategorilere göre ayrılır.

Gittigidiyor’da nasıl mağaza açılır?

Mağaza üyeliği kendi içinde mağaza tiplerine göre 5’e ayrılmıştır. Bunlar temel mağaza, pro mağaza, mega mağaza, mega+ mağaza ve özel mağazadır.  Bu seçeneklerden size en uygun olanını seçerek mağazanızı açabilirsiniz. Mağazanızı seçerken sizden birkaç şey istenir, bunlardan ilki mağazanızın adını ve tanıtımını isteyen bir yazıdır. Bu tanıtım yazısında, ürünlerinizin özelliğinden, çeşitliliğinden, alıcıların sizin mağazanız hakkında bilmek istedikleri konulardan bahsedebilir, satış ilkeleriniz hakkında da eklemeler yapabilirsiniz.

Mağazanızın adını seçerken dikkat etmeniz gereken birkaç husus vardır. Bunlardan biri alıcıların aklını karıştırmamaktır. Alıcı mağazanızın ismini gördüğünde ne sattığınızı anlamalıdır. Mağaza isminde Türkçe karakter kullanılabilirken, “, @ / #” gibi karakter kullanmaktan kaçının. Ardından tanıtım yazınızı yazın ve mağanızı şekillendirin. Logo belirleyin, mağazanızın rengini seçin.

Mağazanızda kendi kategorilerinizi oluşturabilirsiniz. Böylece istediğiniz başlık altında istediğiniz ürünü sergileyebilir, mağanıza genel bir görünüm verebilirsiniz.

Mağaza açmanın avantajları nelerdir?

Mağazanızı açtığınızda bazı haklar elde edeceksiniz. Bunların başında ücretsiz listeleme hakkı geliyor. Ayrıca daha düşük listeleme ücreti öderken uzun süreli listeleme avantajını da elinizde bulundurursunuz. Ekstra üzretsiz özellikler hakkı elde edebilir, özgün mağaza tasarımı ile dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Hızlı ve sabit fiyatlı artış yaşanırken tamamen profesyonel ve size özel bu özellikleri kullanırken oldukça rahat edebileceksiniz. Üstelik mağazanızın tanımına gittigidiyor desteği gelirken bu avantajları kullanmak işinize yarayacaktır.

Mağazanızı seçerken kullanacağınız bu tiplerdeki farklılık satışa çıkaracağınız ürün sayısından ve size verilecek olan ücretsiz listeleme hakkından gelir.

Özel mağaza aboneliğinde ürünlerinizi; Antika, Müzik – Kitap, VCD gibi kategorilerde listelemek ücretsizdir. Bu kategoriler kullanılarak 100.000 adet ücretsiz ürün listelenebilir. Fakat bu ürün listelemede eğer kategoriye uygun bir içerik işlenmemişse satışlar Gittigidiyor tarafından sonlandırılabilir ve satıcıya müdahalede bulunulabilir.

Mağaza ücretleri nelerdir?

Temel mağaza ücreti 69 TL

Pro mağaza ücreti 189 TL

Mega mağaza ücreti 499 TL

Mega+ mağaza ücreti 1399 TL

Temel mağazada ücretsiz 100 adet listeleme, pro mağazada 1000 adet, mega mağazada 10.000 adet, mega+ mağazada 100.000 adettir.

Entegrasyon talepleriniz için TamEntegre.com a üye olabilir ve Başlangıç Paketini ücretsiz olarak kullanmaya başlayabilirsiniz,

Başarılı satışlar dileriz.


Facebook Grubumuza Katılın : https://www.facebook.com/groups/ETicaret.ve.Pazaryeri.Saticilari

Youtube Kanalımıza Abone Olun : https://www.youtube.com/TamEntegre

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.