DropShipping Yaparak Aylık Ne Kadar Kazanırım?

Dropshipping son yıllarda dünya üzerinde fazlasıyla ün kazanmış stoksuz ticaret biçimidir. En kısa tanımı ile komisyonculuk usulüyle stok tutmadan ürünlere komisyonunuzu koyarak pazarlamanızdır.  Dünya üzerinde bulunan en karlı e-ticaret biçimidir. Depo maliyetinden tamamen muaf bir ticari sistem olmasıyla neredeyse sıfır maliyet ile sabır ve özverili çalışarak aylık olarak ciddi miktarda paralar kazanabilirsiniz.

  • DropShipping Yaparak Aylık Ne Kadar Kazanırım ?

Dropshipping yapmak isteyenlere dünya genelinde bir çok site içerisinde imkan verilmektedir. Ülkemizde de dev e-ticaret siteleri olan n11.com, hepsiburada.com ve gittigidiyor gibi siteler aracılığı ile dropshipping yapmanız mümkündür. Dünya genelinde ise en çok tercih edilen e-ticaret siteleri ise Amazon ve Aliexpress’dir. Bunun dışında sadece kendi ürünlerinizi sergileyebileceğiniz bir web sitesi oluşturarak ve oluşturduğunuz bu siteyi reklam ve SEO çalışmaları ile birlikte pazarlayabilir, ürünlerinizi müşterileriniz ile buluşturabilirsiniz.

Kendi sitenizi açmanız durumunda diğer sitelere ödeyeceğiniz komisyon, vergi ve diğer ödemelerden muaf olacaksınız. Ancak Amazon ve Aliexpress gibi dünya devi e-ticaret siteleri ile çalışmanız durumunda ise aylık 300 milyonu aşkın hazır müşteriden yoksun kalacaksınız. Bütün bu durumları göz önünde bulundurarak başlamanız ve karar vermeniz en doğrusu olacaktır.

Ülkemizde son 5 yılda, dünya genelinde ise son 10 yıldır yükelişte olan bu yeni nesil ticaret biçimi, günümüzde herkesin aklına DropShipping yaparak aylık ne kadar kazanırım ? gibi soruların takılmasına neden oluyor. DropShipping yaparak aylık kazancınızı tamamıyla siz belirlersiniz. Bu durumu şöyle özetleyebiliriz;

Öncelikle mağazanızı açtığınız e-ticaret sitesinin rekabeti sizlerin aylık kazancınızı belirleyecek temel öğelerden birisidir. Bunlara ek olarak sizlerin mağanıza veya ürün portföyünüzle ne kadar ilgili olduğunuz da çok önemlidir. Gün içerisinde sürekli olarak ürünleri taramalı, fiyatları güncel tutmalısınız. Yeni ürünler ve doğru fiyatlar beraberinde iyi satışlar getirecektir sizlere. Amazon ve Aliexpress gibi dünya üzerinde en çok tercih edilen e-ticaret siteleri sizlerin sadece mağanızla ilgilenmenizi istemiyor, satış sonrası müşterileriniz ile ilgilenmenizi de istiyor.

Sonuç olarak ise DropShipping yaparak aylık ciddi cirolara ulaşabilirsiniz. Yalnızca sabırlı ve özverili olun, gerisi gelecektir.


Facebook Grubumuza Katılın : https://www.facebook.com/groups/ETicaret.ve.Pazaryeri.Saticilari

Youtube Kanalımıza Abone Olun : https://www.youtube.com/TamEntegre

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.