Sovos Türkiye’den Nasıl Destek Alabilirsiniz?

1999 yılında kurulan, Türkiye’nin lider özel entegratörlerinden biri olan FIT Solutions, 2018 yılında faaliyetlerine Foriba marka adıyla devam etmiş, 2019 yılında ise Sovos firması tarafından satın alınmıştır.

Sovos dünyada müşterilerini e-fatura zorunluluklarına uyumlu tutmak konusunda lider olan, dünyanın ilk global vergi uyumluluğu ve raporlama yazılımını üreten şirkettir.

Sovos, telefon ve email ile destek vermemektedir. Destek alabilmek için ticket oluşturmanız gerekir. Şirketin kurumsal Türkçe web sitesine girdiğinizde sağ üst köşede bulunan “DESTEK” yazısına tıklayarak ticket oluşturabileceğiniz sisteme ulaşabilirsiniz. Sisteme kullanıcı adınız ile giriş yapıp ticket oluşturabilirsiniz.

Eğer kullanıcı kaydınızı henüz oluşturmadıysanız yine aynı sayfa üzerinde bulunan “Yeni kullanıcı talebi için buraya tıklayınız.” yazısına tıklayarak oluşturabilirsiniz. Bu link sizi bir google forma yönlendirecek, formu doldurduktan sonra kaydınız oluşturulduğunda ise size otomatik bir email gelecektir.

Sovos destek ekibi oluşturacağınız ticket sonrası mümkün olan en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Burada oluşturacağınız ticketlar oluşturulma tarihine göre sıraya alınır ve kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçilir. Burada önceliklendirilmek isterseniz SLA paketleri için Sovos Türkiye ile iletişime geçebilirsiniz.

Aşağıda göreceğiniz ekran, Sovos ticket sisteminin giriş ekranıdır.

Aşağıda göreceğiniz ekran, Foriba destek paneline giriş yaptığınızda görebileceğiniz ekrandır,

Sovos İletişim Sayfası

https://www.sovos.com.tr/iletisim/

Sovos Telefon Numarası

0216 445 93 79

Sovos Mail Adresi

info@sovos.com

Sovos Açık Adresi

Gold Plaza, Altayceşme Mh. Öz Sk. No: 19 Kat: 10, 34843 Maltepe, İstanbul

Sovos Foriba Entegrasyonu Nasıl Yapılır?


Facebook Grubumuza Katılın : https://www.facebook.com/groups/ETicaret.ve.Pazaryeri.Saticilari

Youtube Kanalımıza Abone Olun : https://www.youtube.com/TamEntegre

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.