Sovos (Foriba) Dijital Planet Satın Alımını Tamamlandı

Sovos-Foriba tarafından gönderilen bilgilendirme maili aşağıdaki gibidir;

Sovos, İstanbul merkezli Digital Planet‘in satın alımını tamamladı. Ekim ayında satın alma sözleşmesinin imzalanmasını takiben sizlerle paylaştığımız gibi Digital Planet, sürekli işlem denetimi alanında, e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv Fatura, e-İrsaliye gibi çözümler için bulut tabanlı teknolojiler sağlıyor. Ayrıca firmalar ve müşterileri arasında üstün iletişimin sürdürülebilmesi için bir Müşteri İletişim Yönetimi (CCM) Platformu sunuyor.

Sovos’un mevcut kapasitesine entegre olan Digital Planet teknolojisi ve ekibi, İstanbul’daki ürün yönetimi ve geliştirme organizasyonlarımızı büyütürken, Türkiye’de ve Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Asya’da faaliyet gösteren müşterilerimize olan bağlılığımızı güçlendirme konusunda da destek sağlayacak.

Digital Planet bugün Sovos’a katılırken, organizasyonumuz ihtiyaçlarınızı eksizsiz karşılamak için güvenli, istikrarlı ve ölçeklendirilebilir teknoloji ürünleri, hizmetleri ve desteği sunmaya devam edecek. Sorularınız varsa, müşteri yöneticinizle iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Sovos

Sovos Kimdir?

Sovos firması, yani eski adıyla Foriba, daha da eskiye gidersek FIT Solutions (GİB in sitesinde halen bu isimle yer almaktadır) Türkiye’nin öncü e-fatura firmalarındandır.

Dijital Planet Kimdir?

Dijital Planet belki Foriba kadar bilinmesede aslında N11Faturam ve TrendyolFaturam alt yapılarını da sağladığından dolayı oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden e-fatura firmalarındandır.


Facebook Grubumuza Katılın : https://www.facebook.com/groups/ETicaret.ve.Pazaryeri.Saticilari

Youtube Kanalımıza Abone Olun : https://www.youtube.com/TamEntegre

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.