PlatinMarket Entegrasyonu Nedir?

Dilerseniz öncelikle PlatinMarket nedir biraz ondan bahsedelim,

PlatinMarket, en kısa tanımıyla, ücretli bir hazır E-ticaret paketidir,

Web sitesi : https://www.platinmarket.com/ olup, kurucusu Fatih Balkan’dır,

2004 yılında kurulan PlatinMarket, kendisini şu şekilde ifade etmektedir;

Şirketimiz 2004 yılında Türkiye’de e-ticaret’in yeni kullanılmaya başladığı dönemde kuruldu. PlatinMarket markasıyla e-ticaret sektörüne giriş yaparak kobilere e-ticaret altyapısı sağlamayı görev edindik. İlk e-ticaret paketimizi 2005 yılında kullanıcılarımızın hizmetine sunduk.

PlatinMarket’in sektöre girdiği yıllarda e-ticaret yapmak kobiler için ciddi maliyetler oluşturuyordu. Bu problemi ortadan kaldırmak için SaaS modeli ile ana amacımızı uygun maliyetle gelişmiş e-ticaret alt yapısı sağlama ve e-ticaret’e doğru bir başlangıç yaptırma olarak belirledik.

2004 yılından günümüze kadar bu amaca hizmet etmeye devam ediyoruz. Türkiye genelinde 81 il’de 3000 üzerinde firmaya sanal mağaza altyapısı sağlıyoruz. Onlarca üniversitede ve ticaret odasında e-ticaret konulu seminer ve paneller verdik. 2015- 2016 yılında Bilişim 500 şirketleri arasına girerek doğru yolda olduğumuzu bir kez daha gördük.

150 üzerinden XML servis sağlayıcısı ile entegre olarak Türkiye’nin en büyük tedarikçi ağı ile entegre olma özelliğine sahibiz.

2016 yılında Google Premier Partner olarak google servisleri ile yazılımımızı entegre ederek kullanıcılarımıza fayda sağlamaya devam ediyoruz. 2018 yılında ülkemizde Google Cloud altyapısını kullanan ilk ve tek e-ticaret yazılımıyız.

2019 yılından çıkarttığımız versiyon 10 sürümü ile yönetim paneli %100 mobil uyumlu olan ilk ve tek e-ticaret servis sağlayıcısı olduk.

PlatinMarket Entegrasyonu Ne İşe Yarar?

PlatinMarket e-ticaret paketi sahipleri, PlatinMarket sitesinde bulunan ürünlerinizi, pazaryerlerine aktarabilir, pazaryerlerinde bulunan ürünlerini de PlatinMarket e-ticaret sitelerine aktarabilir,

PlatinMarket’e düşen siparişler, TamEntegre entegrasyon paneline aktarılır, TamEntegre üzerinden PlatinMarket stokları ve pazaryeri stokları tek panelden kontrol edilir,

TamEntegre ve PlatinMarket Entegrasyonu Nedir?

TamEntegre’nin yakın zamanda bitecek olan PlatinMarket entegrasyonu ile satıcılar, yani PlatinMarket e-ticaret sitesi sahipleri, tüm ürünlerini, siparişlerini, müşterilerini, kargo ve faturalarını TamEntegre.com sayesinde tek panelden yönetebilir,

Böylece satıcılar zaten normalde pazaryerlerini TamEntegre ile yönetebiliyorken, E-ticaret paketlerini de yönetebiliyor olacaklar,


Facebook Grubumuza Katılın : https://www.facebook.com/groups/ETicaret.ve.Pazaryeri.Saticilari

Youtube Kanalımıza Abone Olun : https://www.youtube.com/TamEntegre

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.