Gittigidiyor Vitrin Özelliği Yenilendi

Gittigidiyor’dan gelen 14 Nisan 2020 tarihli mailin içeriği aşağıdaki gibidir,

Ürünlerinizin ana sayfada, ürün arama sonuçlarında ve ürün sayfalarında daha görünür olmasını, buna bağlı olarak satış performansınızın artmasını ister misiniz?

Yenilenen “Vitrin” özelliği sayesinde, ürün arama sonuç sayfalarında ürünlerin konumlandırılması konusunda avantaj elde etmenin yanı sıra, GittiGidiyor ana sayfa ve ürün sayfalarında daha fazla görünürlük sağlayarak daha çok kişiye ulaşabilirsiniz.

Vitrin özelliği nedir, Vitrinli ürünler nerede görünür?

Vitrin, ürünlerinizi ürün arama sonuç sayfalarında üst sıralara taşımak, ana sayfa ve ürün sayfalarında öne çıkarmak, bu sayede daha çok kişiye ulaşmak için kullanabileceğiniz Ekstra Özellikler”den biridir.

Neden “Vitrin” özellikli ürün?

– Vitrin özelliği olan ürünler, ürün arama sonuç sayfalarında, vitrin özelliği olmayan benzer ürünlere veya vitrin özelliği olmayan diğer ürünlere göre üst sıralarda görünme avantajına sahiptir.

– Vitrin özelliği olan ürünler, GittiGidiyor ana sayfasında, “Sizin için Seçtiklerimiz” ve “İlginizi çekebilecek ürünler” alanında; ürün sayfalarında ise “Bu ürünle ilgilenen kullanıcılar bunlarla da ilgilendi” başlıklı alanlarda “sponsorlu”etiketiyle gösterilir.

Vitrin ve diğer Ekstra Özellikler”in kullanımı size ne sağlar?

GittiGidiyor”da ürünlerinize ekstra özellikler (Kalın yazı-Alt başlık, Facebook Reklam Paketi, Vitrin) kullanarak ürünlerinizi daha görünür hale getirip, ürünlerinizi benzer ürünlerden ayrıştırabilir ve daha çok kişiye ulaştırarak satış performansınızı artırabilirsiniz.

Ekstra Özellikler Ücretleri

Daha hesaplı ücretlerle ürünlerinize birden fazla ekstra özellik ekleyebilir, daha kısa sürede çok daha fazla alıcıya ulaşabilirsiniz.

Ekstra Özellikler30 Gün60 Gün180 Gün360 Gün
Vitrin4,99 TL9,98 TL24,95 TL49,90 TL
Alt Başlık0,79 TL1,58 TL3,95 TL7,90 TL
Kalın Yazı1,99 TL3,98 TL9,95 TL19,90 TL
Facebook Reklam Paketi5,99 TL11,98 TL29,95 TL59,90 TL


Facebook Grubumuza Katılın : https://www.facebook.com/groups/ETicaret.ve.Pazaryeri.Saticilari

Youtube Kanalımıza Abone Olun : https://www.youtube.com/TamEntegre

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.