Aynı Gün Teslimat Nedir?

Aynı gün teslimat diğer adıyla gün içinde kargo müşterilerin zamandan tasarruf etmesini sağlar. Teknolojik gelişmelerle birlikte pek çok birey hız hususuna daha fazla önem vermeye başlamıştır. İnternet üzerinden sipariş verilen bir ürünün mümkün olan en kısa sürede teslim edilmesi önem verilen bir husustur. Kurye ve kargo tesliminin aynı gün içerisinde gerçekleşmesine yönelik talepler artış gösterir. Neticede aynı gün içerisinde teslimat sistemi gündelik yaşamda tercih edilmeye başlanır.

Bireylere özel olarak oluşturulan aynı gün teslimat kargoların kuryeler aracılığıyla teslim edilmesini sağlar.  Müşteri memnuniyetini  arttıran bu sistem her sektörde pek çok kişiye fayda sağlar. Önemli evraklar hızlı bir şekilde alıcısına ulaştırılır. Müşteri memnuniyetinin yüksek olması bir sonraki kargo teslimlerinde tekrardan tercih edilmesini sağlar.

Aynı Gün Teslimat Avantajları

Aynı gün teslimatla beraber zamandan tasarruf edilir. İşlemler hızlı bir şekilde ilerleyerek sonuçlandırılır. Hafta sonları da dahil olmak üzere teslimat seçeneğinin olması işlerin birikmeden halledilmesini sağlar.

Teslimatın teyit edilmesi hem alıcı hem de gönderici için önemli bir unsurdur.  Gönderilen kargonun alıcıya ulaşıp ulaşmadığı teyit edilir. Sipariş takip koduyla beraber kargonun nerede olduğu öğrenilebilir. İnternet aracılığıyla kolaylıkla takip edilir. Gerekli durumda müşteri destek hattına ulaşarak merak edilen hususlar hakkında bilgi edinilebilir. Ayrıca imzalı dağıtım talep edildiğinde imza aracılığıyla teslim alındığı teyit edilir.  Bu durum kimlik aracılığıyla da halledilebilir.  Akşam vakti veya hafta sonu fark etmeksizin pek çok kargo firması aynı gün içerisinde teslimatı gerçekleştirebilir.

Geniş hizmet ağına sahip kargo şirketleri tercih edilmelidir. Böylece sorunsuz bir şekilde kargo alıcısına gönderilebilir. Türkiye de her bir noktaya hizmet veren kargo şirketleri 7/24 çalışır. Havalimanı, hastane veya işyerlerine gün içi kargo sistemiyle çalışan şirketler müşteri memnuniyetini yüksek tutmak amacıyla hizmet verir. Ayrıca tüm kargolar gizlilik politikasına uygun bir şekilde hazırlanarak teslim edilir. Bu durum hem kargo şirketinin hem de göndericinin prestijinin korunması açısından önemlidir. Aynı gün teslimat sisteminden yararlanmak için güvenilir bir kargo şirketine ulaşmak yeterlidir. 


Facebook Grubumuza Katılın : https://www.facebook.com/groups/ETicaret.ve.Pazaryeri.Saticilari

Youtube Kanalımıza Abone Olun : https://www.youtube.com/TamEntegre

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.