Gittigidiyor Artık Ücretsiz

Gittigidiyor, son yaptığı duyurusu ile artık ücretsiz olarak mağaza açılabileceği bilgisini vermiş oldu,

Gittigidiyor satıcıları, 23.09.2019 tarihinden itibaren artık Gittigidiyor üzerinde ücretsiz olarak mağaza açabilecek ve ürün yüklemesi yapabileceklerdir.

İlgili linke buradan ulaşabilirsiniz : https://www.gittigidiyor.com/satici-bilgi-merkezi/ucretsiz-magaza-listeleme-sss

Mağaza Aboneliği ve Satış Araçları

23 Eylül 2019 tarihi itibariyla GittiGidiyor’un ürün listeleme ve mağaza açma koşulları yenilenmiştir. Yeni düzenlemeyle birlikte GittiGidiyor’da ücretsiz mağaza açabilir, ürünlerinizi ücretsiz listeleyebilirsiniz. Ücretsiz Mağaza açmak için tıklayın

Neden GittiGidiyor’da mağaza açmalısınız?

– 3 bin adet ürün (çok veya tek adetli) ücretsiz satışa çıkarılabilirsiniz. – Ürünlerinizi 30, 60, 180 veya 360 gün süreyle listeleyebilirsiniz. – Logo ve kategorileri içeren kişisel bir satış platformuna sahip olursunuz. – GittiGidiyor mağazanızdan alıcılarla direk iletişim kurabilirsiniz. – Satıcı Performans Paneli’ni ücretsiz kullanılabilirsiniz.

Yeni mağaza abonelik paketi

Yeni düzenlemeyle birlikte Temel, Pro, Mega, Mega+ ve Özel mağaza abonelik paketleri yerine ”Standart Mağaza” abonelik paketi ile tüm satıcılarımıza avantajlar tek bir pakette sunulmaktadır.

Mağazada kaç adet ürün listelenebilir?

Ücretsiz ”Standart Mağaza”nızı açarak 3 bin adet ürününüzü ücretsiz olarak listeleyebilirsiniz.

Ürünler kaç gün süreyle listelenebilir?

Ücretsiz ”Standart Mağaza” aboneliği ile ürünlerinizi 30, 60, 180 veya 360 gün süreyle satışa çıkarabilirsiniz. 3.000 adetten daha fazla ürün listelemek için GittiGidiyor kullanıcı adınızı, ad-soyad, telefon numaranızı ve kaç adet ürün listeleyeceğinizi DL-GG-yenimagazakayit@ebay.com adresine iletmenizi rica ederiz.

Mağaza sahiplerine ücretsiz mağaza aboneliği tanımlanacak mı?

23 Eylül 2019 tarihinden önce herhangi bir mağaza aboneliği paketi satın alan ve mağaza aboneliği devam eden tüm kullanıcıların kullanımdan kalan mağaza abonelik ücretleri, ödeme yaptıkları kredi kartlarına iade edilerek üyeliklerine 2023 tarihine kadar ücretsiz ”Standart Mağaza” aboneliği tanımlanmıştır.

GittiGidiyor’da ilk kez mağaza açanlar ürünlerini nasıl satışa çıkaracak?

Ana sayfada yer alan Satış Yap alanına tıklayarak hazırladığınız ve Listeleme Servisi’ne kaydettiğiniz ürünleri Listeleme Servisi sayfasından toplu olarak satışa çıkarabilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayın

Listelemede ”Ekstra Özellikler”in kullanımı ücretli mi?

Listelediğiniz ürünlere eklemek istediğiniz Ekstra Özellikler ücretlidir. Ekstra Özellikler’in ücretleri ürünün listeleme süresine göre değişmektedir.

Ekstra Özellikler30 Gün60 Gün180 Gün360 Gün
Vitrin4,99 TL9,98 TL24,95 TL49,90 TL
Alt Başlık0,79 TL1,58 TL3,95 TL7,90 TL
Kalın Yazı1,99 TL3,98 TL9,95 TL19,90 TL
Facebook Reklam Paketi5,99 TL11,98 TL29,95 TL59,90 TL

Toplu Ürün Yükleme

Listeleme Servisi üzerinde yer alan Toplu Ürün Yükleme alanından excel dosyası ve API servisleri ile toplu listeleme gerçekleştirebilirsiniz.

API Nedir?

Application Programming Interface, bir uygulamaya ait yeteneklerin, başka bir uygulamada da kullanılabilmesi için yeteneklerini paylaşan uygulamanın sağladığı ara yüzdür. Detaylı bilgi için tıklayın

Listelemede API desteği alınabilir mi?

GittiGidiyor API servisleri, firmaların veya bireysel kullanıcıların GittiGidiyor üzerinde yapabildikleri hemen hemen tüm işlemleri (ürün listeleme, mesaj yazma, kargo bilgisi girme vb.), otomatik olarak veya toplu halde yapabilmelerini sağlayan profesyonel bir yazılım altyapısıdır. Tüm GittiGidiyor kullanıcıları API servislerini ücretsiz olarak kullanabilir. API servislerinin kullanımı, yazılım uygulama ve geliştirme bilgisi gerektirir. Entegrasyon için bu hizmeti sağlayan firmalardan destek alınabilir.


Facebook Grubumuza Katılın : https://www.facebook.com/groups/ETicaret.ve.Pazaryeri.Saticilari

Youtube Kanalımıza Abone Olun : https://www.youtube.com/TamEntegre

1 geri izleme / bildirim

  1. Gittigidiyor 2020 Komisyon Oranları – Tüm E-Ticaret Operasyonlarınız Tek Panelde!

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.