Hangi Ürünleri Yurt Dışından Getirip Türkiye‘de Satabiliriz?

Günümüzde gelişen teknoloji sayesinde ticaret artık e-ticarete dönüştü. Bu nedenle Yurtdışından getirip Türkiye’de satmak bir o kadar kolaylaştı. Ancak e-ticaret gelişen teknolojinin de yardımıyla bu denli gelişmiş ve insanlar tarafından biliniyorken, e-ticarette sıfırdan satış yapmak büyük bir rekabet demektir. Her zaman için her ürünün bir alıcı vardır derler, mutlaka vardır fakat sizlerin hangi ürünü ne zaman satacağınız satışınızı doğrudan etkileyen faktörlerden birisidir. E-ticaret sayesinde dilediğiniz kadar ürünü pazarlayabilir ya da satın alabilirsiniz. Ülkeniz içerisinde satış yapmak istiyorsanız, yerel halkın satın alma alışkanlıklarını mutlaka göz önünde bulundurmalısınız.

Yurtdışından Türkiye’ye satış yapmak isteyen insanların bir çoğu öncelik olarak Çin, Dubai ve Arap ülkelerini tercih ediyor. Daha sonrasında ise Avrupa ülkeleri ve elbette Amerika’yı tercih ediyorlar. Ülkemizin içerisinde bulunan yerel halk için en çok satış yapabilme ihtimaliniz olan ürünleri ve satın alma alışkanlıklarını iyi bilmelisiniz. Bu sayede satışlarınızı doğru orantıda arttırabilirsiniz.

  • Cep Telefonu Aksesuarları

Ülkemizde en çok satın alınan ve kullanılan ürünlerin başında yer alıyor cep telefonu aksesuarları. Cep Telefonlarımızın en önemli parçası olan şarj aletleri, ara bağlantı kabloları, araç içi telefon bağlantıları ve tutacakları, cep telefonu ekran koruyucuları son olarak ise kapak ve telefon kılıfları en çok tercih edilen aksesuarlardandır.

  • Scooter

Çocukluğumuzdan beri bir çoğumuzun hayali olan Scooter’lar ülkemizde her gün bir çok kişi tarafından satın alınıyor. Günlük yaşantımızda ise bir çok yerde görüyoruz. Bu durum bile başlı başına ürüne olan talebin ne kadar yüksek olduğunun göstergesidir. 

  • Araç Aksesuarları

Fazlasıyla geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Araç aksesuarları küllük, silecekler, telefon tutacakları, kapı kolları, aynalar ve bunun gibi bir çok ürünü ile Pazar payı oldukça yüksektir.

  • Kulaklıklar

Ülkemizde bulunan neredeyse her gençten birisi kulaklık kullanmaktadır. Bu nedenle satış ihtimali çok yüksek olan ürünlerden bir tanesidir. Ürün kalitesine göre değişen fiyatlar ise kullanıcıların her kısmına hitap edebilmektedir.

  • Bilgisayar ve Malzemeleri

Günümüzde gelişen teknoloji sayesinde Türkiye’de yediden yetmişe herkes bilgisayar kullanmaktadır. Satış ve Pazar alanının çok geniş olması bu ürünlere olan talebi arttırmaktadır. Tüm bunlara ek olarak ise parça ve malzemelerinin de sayısı oldukça fazladır. Bu durum Bilgisayar ve malzemelerini satış bakımından çok karlı kılmaktadır.


Facebook Grubumuza Katılın : https://www.facebook.com/groups/ETicaret.ve.Pazaryeri.Saticilari

Youtube Kanalımıza Abone Olun : https://www.youtube.com/TamEntegre

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.