Ev Hanımıyım, İnternette Ne Satabilirim?

Ev hanımı kavramı yakın bir tarihe kadar sadece ev işleri ile ilgilenen ve çocuk bakan kadına ithaf edilen bir kavramdı. Ancak özellikle son 10-15 yılda hem internetin insan hayatını değiştirmesi hem de ekonomik anlamda özgürlüğünü elde etmek isteyen kadın sayısında görülen artış ev hanımıyım, internetten ne satabilirim sorusunun gündeme gelmesine ve de yanlış kavramsallaştırmanın ortadan kalkmasına katkı sağlamıştır.

Gün içinde işlerini bitirdikten sonra sıkılan ve zamanını değerlendirmek isteyen ev hanımları için muhteşem fırsatlar bulunur. Hem zamanı değerlendirmek hem de para kazanmak için ev hanımlarının girişebilecekleri faaliyetleri aşağıdaki gibi sıralayabiliriz;

Dikiş ve Tasarım

90lı yıllarda hemen her ev hanımının ilgilendiği dikiş ve nakış faaliyeti günümüzde bir nebze boyut değiştirerek ev hanımları için bir para kazanma faaliyeti olarak karşımıza çıkar. Ev hanımlarının dikiş yapıp elbise tasarlayarak internet üzerinden satış yapması son yıllarda oldukça revaçtadır. Siz de ister kullanmadığınız elbiselerinizi farklı tasarımlarla satabilir isterseniz de yepyeni dikişlerle ev ekonomisine katkı sağlayabilirsiniz.

Sabun Yapımı

Güzel kokulu ve dekoratif objeler kadınların hayli dikkatini çeker. Bu anlamda evde boş vakitlerinizi değerlendirmek istiyorsanız hemcinslerinize hitap eden rengârenk ve hoş kokulu sabunlar yaparak satabilirsiniz. Özellikle Instagram gibi platformlar üzerinden hazırladığınız ürünleri tanıtarak geniş kitlelere de ulaşma imkânına sahip olabilirsiniz.

Nikâh Şekeri Tasarımı

Evlenecek genç kızlar için oldukça önemli konulardan bir tanesi özel bir nikâh şekerine sahip olmaktır. Evde boş zamanını değerlendirmek ve eğlenceli bir şekilde para kazanmak isteyen siz ev hanımları için müthiş bir fırsat olan nikâh şekeri tasarımını hemen yapmaya başlayabilir ve para kazanabilirsiniz. Üstelik bunu yaparken yeni evlenecek çiftlerin en özel hediyelerini sunmalarına da yardımcı olabilirsiniz.

Reçel Yapımı

Kadınların çalışma hayatına katılımı gün geçtikçe artarken çoğu insanın çocukluğundaki olgular da silinmeye başlamıştır. Bu anlamda reçel yapımı pek çok kadın tarafından vakit yetersizliğinden ertelenir. Ancak hem organik hem de lezzetli reçeller üretip satarak hem insanların anne elinden çıkmış reçelleri yemesine katkı sağlayabilir hem de unutulmaya yüz tutmuş bu alışkanlığı canlandırabilirsiniz.


Facebook Grubumuza Katılın : https://www.facebook.com/groups/ETicaret.ve.Pazaryeri.Saticilari

Youtube Kanalımıza Abone Olun : https://www.youtube.com/TamEntegre

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.